equisafe

UITVOERINGEN EN PRIJS

Veiligheid is onbetaalbaar.. Equisafe is dat wel!

Equisafe is in vele varianten en kleuren leverbaar, waarbij de hoogte en het aantal liggers bepalend is in de prijs uiteraard. De prijs af onze locatie in Valburg varieert van € 20,75 per lopende meter voor een 2 liggers omheining wit tot € 32,25 per lopende meter inclusief 21% btw voor een 4 liggers omheining tot een hoogte van 175 cm vanaf de grond. Daarbij zijn de transportkosten vanaf Valburg tot aan uw locatie, alsmede het plaatsen nog niet inbegrepen.
Deze laatst genoemde kosten zijn afhankelijk van de afstand en de hoeveelheid te plaatsen omheining. Ter indicatie kunt u aanhouden dat de plaatsingskosten ongeveer 65% van de aanschafwaarde van de omheining is. Indien u het offerteformulier invult op deze site, dan sturen wij u aan de hand van uw gegevens een indicatieve offerte toe, zodat u een goed idee heeft van de kosten voor deze omheining.

Voorbeeld:
Een rijbak van 20 bij 40 meter met Equisafe omheining uit te voeren kost u qua materiaal voor de meest populaire omheining ( 2 liggers / hoogte 135 cm ) inclusief een bijpassende 3 meter schuifpoort € 2.816,90. Het plaatsen hiervan komt uit op € 1.830,95 exclusief reiskosten.

Belangrijker nog dan de prijsstelling vinden wij zelf het veiligheidsaspect. Stel uzelf eens de vraag.. Wat is veiligheid u waard?

 

Berichten