equisafe

COMPLEET

Het systeem is compleet, heeft een logische opbouw en kent 2 versies:

Equisafe ROND DOOR ROND OMHEINING

Staanders met een diameter van 138 mm worden geplaatst met hart-op-hart [hier lijntekening maat van 167 (robuuste uitvoering) of 200 cm (standaard), afhankelijk van toevoegen/ toepassing liggers van 400 resp. 500 cm.

wit robuust hoh 167 cm

wit standaard hoh 200 cm

Ze zijn eenvoudig met een gemotoriseerde grondboor* te plaatsen op 60 tot 70 cm onder maaiveld, waarbij er verschillende hoogtes van het hek realiseerbaar zijn afhankelijk van de gekozen lengte van de staanders.
De hoogte van de omheining is variabel (naar wens van de gebruiker) en kan worden opgebouwd met 1, 2, 3 of 4 liggers (diameter 76 mm) die in de staander gefixeerd worden, waarna staander voorzien wordt van een kapje dat met 2 schroefjes wordt geborgd.
Het schrikdraad is fraai geïntegreerd in de liggers.
* Deze grondboor is bij ons te koop of te huur.

Equisafe DRAADOMHEINING

Subtiele staanders met een diameter van 63 mm, die kunnen worden voorzien van een houten kernpaal om trekkrachten te weerstaan. In plaats van liggers gaat door de staander Equisafe-wire. Dit zijn gladde kunststof draden van 8 mm, met een stalen kerndraad, met ingewerkte koolstof lags die de schrikstroom doorgeven naar de buitenkant.
Deze draden zijn leverbaar in wit/zwart, zwart, of bruin/zwart en combineren uitermate goed met de Equisafe staanders. Trekveren zitten aan de verzwaarde hoekstaanders 138 mm en houden alles netjes op spanning.

Special designs

Ook zijn er modellen voor stapmolens, dressuur- en galloppeertoepassingen.
Desgewenst zijn er variaties op maat leverbaar met band en/of lint dat door de staanders wordt gevoerd.

Gates

Doorgangen worden gecreëerd met enkele of dubbele draai- of schuifpoorten die eenvoudig bedienbaar zijn en in dichte positie vergrendeld kunnen worden.

Berichten