equisafe
Richard van bemmel
CEO and co-owner / Nitek Holding B.V.

NITEK HOLDING B.V.

“Marc heeft bij ons een Eb en Vloed paddock aangelegd met Equisafe omheining. Keurig werk afgeleverd met hoge kwaliteit bodem. Afspraken op tijd nagekomen en alles opgeruimd opgeleverd. Een zeer positieve uitzondering in de paardenwereld!”


H.GROENEVELD EN G.RUIJS

“In Juni 2016 hebben wij een nieuwe bodem laten aanleggen door Equifloor. Na goed overleg en uitleg vooraf hebben we gekozen voor een hydrobodem met kunstgrasmat tussen de granulite en zandlaag. Wij gebruiken de bodem om in te rijden maar ook als paddock. In een korte tijd is de bodem snel en vakkundig gelegd, netjes opgesloten tussen afgevlakte betonbandjes wat ziet dat er gelijk strak uit! We hadden al vele jaren na tevredenheid een Equisafe omheining, die is netjes verplaatst en uitgebreid zodat alles precies op elkaar aansluit. De bodem bevalt uitstekend! Het is echt bijzonder fijn om gewoon een droge goed te gebruiken bodem te hebben als er een flinke regenperiode is geweest. En we missen in de zomer het stof en sproeien ook totaal niet. Altijd een constante kwaliteit bodem! Met regelmaat slepen we de toplaag zodat deze optimaal blijft en we er met plezier gebruik van kunnen blijven maken. Een dergelijke hydrobodem van Equifloor is wat ons betreft dus zeker een aanrader!”


Olaf Olmer
Bestuurslid / Manege de Eenhoorn

MANEGE DE EENHOORN

“Voor onze vereniging Manege de Eenhoorn waren wij al enige tijd op zoek naar een veilige en duurzame omheining van onze paddocks. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Marc Roelofs. Hij heeft ruim de tijd genomen om ons van advies te voorzien. Door Marc en zijn team is op het verenigingsterrein een aantal prachtige paddocks gerealiseerd. Wij maken er dagelijks gebruik van. De omheining van Equisafe voldoet aan onze verwachtingen en gaat nu al weer een aantal jaren mee. De uitstraling van het terrein gelegen aan een toegangsweg van het dorp Diemen, is er enorm op vooruit gegaan. Onze goede ervaringen hebben er ook toe geleid dat wij uiteindelijk gekozen hebben voor het bedrijf van Marc Roelofs voor het realiseren van hekken langs onze weilanden. Ter plekke heeft Marc met zijn team een aantal oplossingen doorgevoerd waardoor wij op veenachtige weilanden stabiele hekken hebben staan. Met slechts vrijwilligers was ons dat niet gelukt. Wij ervaren het bedrijf van Marc Roelofs als een goede partner voor het ontwikkelen van onze terreinen en een uitstekende vraagbaak voor vele aanverwante zaken zoals het aanleggen en onderhouden van rijbanen, inzet van machines etc.”


Nelly van Harten
Eigenaar

NELLY VAN HARTEN

“Voor de tweede keer sinds aanleg (13 jaar geleden) mijn eb en vloed bak los laten werken en egaliseren door Marc Roelofs. Prettige ervaring. Ze gaan zelf aan de slag, komen met het juiste materieel. Ze komen precies volgens tijdsafspraak en waren binnen de geplande tijd ook weer klaar, waardoor er ook geen verrassingen in de prijs waren. Geen rommel achter gelaten. Eigenlijk had ik niet eens thuis hoeven zijn. Prima adres dus.”

Berichten